Anchetă la o școală după ce un elev a reclamat că a fost bătut de doi colegi

Publicat: 23 01. 2014, 14:03
Actualizat: 11 02. 2016, 06:42

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a început o anchetă după ce un elev de la Școala Gimnazială din comuna Zagra a depus o plângere acuzând doi colegi că l-au bătut, miercuri, în clasă, în timpul pauzei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud dat publicității joi, incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei 11.00.

„Un elev în vârstă de 14 ani, în timp ce se afla în sala de clasă, în pauza mare, a fost agresat de către doi colegi, de 14, respectiv 13 ani, ambii din localitatea Poienile Zagrei. Au fost chemați părinții celor trei minori la școală și, în prezența acestora, minorul agresat a depus plângere pentru lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Conform sursei citate, polițiștii din comuna Zagra au fost alertați prin 112.

Surse din cadrul școlii au declarat corespondentului MEDIAFAX că niciunul dintre cei trei elevi nu a necesitat transportul la spital.

Potrivit surselor citate, conducerea școlii va analiza la rândul ei situația și va dispune scăderea notelor la purtare și alte sancțiuni disciplinare.