Anchetă la o școală generală din Constanța, după ce două mame ar fi încercat să-și facă dreptate singure. „Copilul meu a fost bătut cu bestialitate” VIDEO

Publicat: 31 01. 2018, 11:38

This browser does not support the video element.

Incidentul s-a petrecut marți, la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian” din Constanța, polițiștii fiind sesizați de directorul unității de învățământ.

Acesta spune că mamele veniseră la școală ca să depună o plângere împotriva băiatului, care le-ar fi terorizat copiii, dar lucrurile au degenerat, iar acestea s-au repezit asupra copilului, lovindu-l chiar pe holurile instituției.

Imaginile au fost filmate de către colegi, cu telefoanele mobile, și au ajuns astfel și pe rețelele de socializare.

„Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în școala gimnazială 28 Dan Barbilian Constanța!”, a postat chiar mama băiatului.

La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 3 Constanța, care au deschis o anchetă.

„Un elev al respectivei unități de învățământ ar fi fost agresat fizic, în pauza dintre cursuri, de două femei, în vârstă de 30, respectiv 37 de ani. Cele două persoane în cauză sunt mamele a doi elevi, colegi de clasă cu persoana vătămată”, au precizat polițiștii.

Băiatul agresat va fi examinat medico-legal, iar în cauză se fac deocamdată cercetări pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, și conducerea școlii a început o anchetă internă.