Anchetă la Satu Mare, după ce o ambulanță pentru dializă a fost folosită pentru transportul unui brad de Crăciun

Publicat: 13 12. 2016, 15:31
Actualizat: 13 12. 2016, 17:24

This browser does not support the video element.

Directorul SAJ Satu Mare, Gabriela Opriș, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că șeful de garaj a trimis o ambulanță pentru a ridica un brad pentru Crăciun primit ca sponsorizare de la Ocolul Silvic.

„Am declanșat, marți, o anchetă administrativă în urma filmulețului postat cu ambulanța care transporta un brad. Fără să știu eu, a plecat de la garaj o ambulanță de transport pentru persoane care fac dializă la Cluj-Napoca în zilele de luni, miercuri și vineri. Șeful de garaj a trimis ambulanța să ridice un brad de la Ocolul Silvic, primit ca sponsorizare pentru un concert de colinde pe care îl facem duminică în curtea Ambulanței. Nu cu ambulanța se transportă un brad, șeful de garaj a făcut o mare gafă, a făcut-o pe răspunderea lui. Am cerut note explicative șefului de garaj și directorului tehnic iar miercuri comisia de anchetă administrativă va lua o decizie de sancționare”, a spus Opriș.

Potrivit acesteia, ambulanța respectivă nu era una de urgență, ci era folosită pentru transportul pacienților care fac dializă, iar marți aceasta nu era programată să facă astfel de curse.