Anchetă la Spitalul din Curtea de Argeș: Un bărbat cu probleme psihice a murit de frig după ce a fost externat

Publicat: 16 04. 2019, 08:59

Directorul Spitalului Municipal Curtea de Argeș, Marius Popescu, a declarat, marți dimineața, corespondentului MEDIAFAX, că se întrunește Comisia de Etică pentru a verifica dacă s-a respectat procedura în cazul unui bărbat găsit mort la o zi după ce a fost externat.

„Comisia de etică și directorul medical fac verificări. Să vedem dacă s-a respectat procedura. Bărbatul a fost adus în urgență, i s-a făcut foaie de internare de zi, tratament, apoi a zis

Bărbatul, de 63 de ani din Cepari, a fost găsit mort, luni, la o distanță de aproximativ trei kilometri de spital.

Reprezentanții Poliției Argeș au precizat că bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, a fost găsit la o zi de la externarea din spital.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul decedat avea 63 de ani, din Cepari, iar cu o zi înainte fusese internat la Spitalul Curtea de Argeș. Bărbatul avea în istoricul medical boli psihice. În urma necropsiei s-a stabilit că decesul a survenit pe fondul hipotermiei. În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată sursele citate.

Surse judiciare au afirmat că bărbatul a fost găsit parțial dezbrăcat.