Andreea Esca, mesaj emoționant după moartea Cristinei Țopescu: „Eu sunt șocată, mută, foarte tristă”

Publicat: 13 01. 2020, 15:33

Prezentatoarea TV Andreea Esca a distribuit pe Facebook postarea lui Lucian Mîndruță în care acesta își exprima tristețea și revolta față de moartea Cristinei Țopescu.

Alături de postarea lui Lucian Mîndruța, Andreea Esca a transmis: „Eu sunt șocată, mută, foarte tristă. Așa că prefer să împărtășesc postarea prietenului meu, Lucian Mîndruță… Odihnește-te în pace, Cristina!”.

„Ce-nseamna și gloria asta a luminii televizorului…

Să ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă la 40, să devii activistă civică după 50, să ieși la marșuri și mitinguri cu sute de mii de oameni… Și să mori singură. Și să te găsească cineva după 3 săptămâni, pentru că, deși te cunoaște o țară întreagă, în 3 săptămâni n-a bătut nimeni la ușa, nu s-a îngrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare…

Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri.
Cu o moarte sunt datori și ei, ba chiar, uite, și cu o mare singurătate!”, a postat Lucian Mîndruță.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa din Pipera și pare a fi fost o moarte naturală iar trupul jurnalistei nu prezintă urme de violență.

Alături de trupul neînsuflețit al jurnalistei au fost găsiți decedați și trei câini, iar alți cinci au fost găsiți în viață. Cristina Țopescu locuia singură.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, potrivit autorităților.

Sursă FOTO: Cristina Țopescu / Facebook