Andrei Păunescu a dezvăluit cum a murit cântărețul Doru Stănculescu: „A căzut în baie! Tragic şi stupid”

Publicat: 24 08. 2021, 18:57
Actualizat: 24 08. 2021, 18:57
Andrei Păunescu a dezvăluit cum a murit cântărețul Doru Stănculescu

Cântăreţul Doru Stănculescu a fost găsit luni dimineaţa mort în locuinţa sa, după ce seara fusese la petrecerea nepotului său.

La o zi după ce cunoscutul cântăreț a murit, Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, a dezvăluit care a fost cauza morţii lui Doru Stănculescu.

„A fost vorba despre o chestiune tragică şi stupidă. O căzătură în baie! Culmea, şi vă spun asta, chiar pe 23 august, acum nouă ani, tot de la o căzătură i s-a tras şi moartea mamei mele, poeta Constanţa Buzea! Tot 23 august, în 2012!”, a declarat Andrei Păunescu, pentru DC News.

Andrei Păunescu a mai dezvăluit că artistul s-ar fi confruntat şi cu mai multe probleme de sănătate, însă nu acestea i-ar fi cauzat moartea.

Doru Stănculescu a murit la vârsta de 71 de ani

Doru Stănculescu (n. 25 iunie 1950, București) a fost un cântăreț și instrumentist român de muzică folk. A realizat muzica pentru filmul Porțile albastre ale orașului (1974, regia Mircea Mureșan).

Primul material discografic al artistului este un disc single editat în anul 1979 de casa de discuri Electrecord. A apărut la Televiziunea Română cu melodii ca „Șambala”, „Ion Vodă Cumplitul”, „Ai, hai…”, „Ecou de romanță”, „Fără petale”. A fost membru fondator al Cenaclului Flacăra, unde a participat până la desființarea acestuia. A fost de profesie arhitect.