Andrew Tate continuă seria mesajelor bizare din spatele gratiilor: ”Pentru fiecare domeniu pe care Matrix îl închide, avem zeci gata să-l înlocuiască”

Publicat: 02 01. 2023, 16:53
Actualizat: 02 01. 2023, 16:54

Andrew Tate, fost campion mondial de kick-box, și fratele său, Tristan, au petrecut Revelionul după gratii, fiind acuzați de crimă organizată, viol, și trafic de persoane. La scurt timp după ce a fost încarcerat, Andrew a transmis două mesaje misterioase, pe contul său de Twitter: „Matrix nu va câștiga”. De atunci, Tate continuă seria mesajelor bizare.

”Perspicacitatea mea de neegalat, împreună cu spiritul meu neobosit, mă fac un adversar de temut în orice domeniu al efortului uman. Pentru fiecare domeniu pe care Matrix îl închide, avem zeci gata să-l înlocuiască”, a scris acesta pe Twitter.

Pe 1 ianuarie, Andrew Tate a postat un nou mesaj misterios: ”Răspunsul este acolo. Te caută. Și te va găsi dacă vrei”

„Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie“, a scris pe Twitter Andrew Tate, sâmbătă dimineața.

Ulterior, într-o altă postare, acesta a scris: „Dumnezeu este de partea noastră. Matrix nu va câștiga”.

Frații Tate, arestați preventiv pentru 30 de zile

Frații Tristan și Andrew Tate au fost reținuți, joi seară, de procurorii DIICOT. Împreună cu ei au „căzut” și două tinere românce. Cei patru sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Tribunalul București a decis vineri, 30 decembrie, ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Avocatul celor doi frați britanici a declarat că a contestat decizia.