ANGAJATA unei benzinării din Slobozia a fost înjunghiată de către un necunoscut

Publicat: 09 10. 2012, 14:50
Actualizat: 27 03. 2019, 20:12

O casieră a unei benzinării din Slobozia, în vârstă de 45 de ani, a fost înjunghiată, marți, de către un bărbat necunoscut, iar victima a primit îngrijiri medicale, refuzând internarea în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, polițiștii de investigații criminale au făcut cercetări la fața locului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă la omor.

„Fapta a fost sesizată Poliției în dimineața acestei zilei de către victimă, o femeie de 45 ani, din municipiul Slobozia, care a reclamat că a fost înjunghiată de un bărbat necunoscut. La fața locului s-a deplasat operativ o echipă complexă de polițiști care desfășoară activități de cercetare-investigare pentru identificarea suspectului, precum și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei”, se arată în comunicatul IPJ Ialomița.

Din declarațiile angajatei unei benzinării de pe strada Cuza Vodă, din Slobozia, a reieșit că, marți dimineață, în jurul orei 3.00, un tânăr necunoscut a intrat peste ea în toaleta mobilă din spatele stație de carburant și a lovit-o de două ori cu un cuțit în spate, după care a fugit.

Imediat, casiera a sunat la Serviciul unic de urgență 112, iar ulterior a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, unde a primit îngrijiri medicale, doctorii constatând că femeia are două plăgi tăiate, dar, după ce a fost cusută, pacienta a refuzat internarea.

În prezent, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, ancheta fiind preluată de către procurorii Parchetului Tribunalului Ialomița.