Angajații unei primării din Gorj au serbat Mucenicii în sala de ședințe. ”Ce fraudă făcurăm? Abia am băut 1,5 pahare”

Publicat: 10 03. 2014, 11:17
Actualizat: 10 08. 2014, 07:26

Angajații primăriei din Dănești (jud. Gorj) au sărbătorit ziua de 9 martie la locul de muncă, unde, conform tradiției au băut 44 de pahare de alcool, potrivit televiziunilor de știri.

Angajații nu au găsit o sală unde să se strângă, astfel că au cerut ajutorul primarului, care le-a pus la dispoziție sala de ședințe, deși el nu a participat la petrecere.

În schimb, cine dorea să îi ”ajute” pe angajații primăriei să consume cele 44 de pahare o putea face, taxa de participare la petrecere fiind de 10 lei.

La sosirea jurnaliștilor, angajații primăriei au recunoscut inițial că au consumat alcool, însă apoi au negat că au băut în incinta primăriei, spunând că doar au serbat ”ziua bărbatului”.

”Ce fraudă făcurăm? Am încălcat vreo lege? Nu avem un cămin, nu avem unde și ne-a pus sala de ședințe. Toți suntem angajați ai primăriei. Abia am băut 1,5 pahare”, au declarat angajații primăriei în fața jurnaliștilor.

Televiziunile de știri anunță că poliția a demarat o anchetă, iar prefectul de Gorj va trimite corpul de control pentru a stabili ce s-a întâmplat la Dănești.