Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt

Publicat: 15 02. 2012, 11:57
Actualizat: 14 06. 2012, 18:16
Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt, alegând să dea o nouă șansă mariajului, potrivit site-ul entertainementwise.com. Actrița, în vârstă de 32 de ani și care este din nou însărcinată, se va căsători cu Brad, în vârstă de 44 de ani, în primăvara acestui an.

Angelina Jolie a acceptat să se căsătorească cu Brad Pitt, alegând să dea o nouă șansă mariajului, potrivit site-ul entertainementwise.com. Actrița, în vârstă de 32 de ani și care este din nou însărcinată, se va căsători cu Brad, în vârstă de 44 de ani, în apropierea reședinței lor americane, în primăvara acestui an.

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că mama lui Brad, Jane, va fi prezentă la nuntă, după ce ea și cu Angelina au trecut peste diferendele anterioare.

Cuplul plănuiește o ceremonie intimă în Santa Barbara, unde Angelina și Brad locuiesc împreună cu Maddox (șase ani), Pax (patru ani), Zahara (trei ani) și Shiloh Nouvel (un an). Între Angelina Jolie și mama lui Brad au existat tensiuni pentru că Jane a rămas apropiată de fosta soție a fiului ei, Jennifer Aniston, după ce cei doi au divorțat în 2005.