Anghel Iordănescu, validat în funcția de senator

Publicat: 15 02. 2012, 11:54
Actualizat: 21 06. 2012, 02:14
Senatorii din Comisia juridică au dat, marți, raport favorabil candidaturii lui Anghel Iordănescu pentru funcția de senator, în locul rămas vacant după demisia lui Teodor Filipescu, ales pe listele Uniunii Naționale PSD+PUR Ilfov.

Senatorii din Comisia juridică au dat, marți, raport favorabil candidaturii lui Anghel Iordănescu pentru funcția de senator, în locul rămas vacant după demisia lui Teodor Filipescu, ales pe listele Uniunii Naționale PSD+PUR Ilfov. Comisia juridică a validat în unanimitate candidatura lui Anghel Iordănescu pentru funcția de membru în Senatul României.

Iordănescu va ocupa postul de senator în locul rămas vacant după demisia lui Teodor Filipescu, ales pe listele PSD+PUR Ilfov. Fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a fost desemnat de către organizația PSD Ilfov să ocupe locul rămas vacant în Senat. Întrebat dacă în Parlament există fair-play, fostul antrenor al naționalei de fotbal a răspuns: "Mai puțin decât în lumea fotbalului".

Teodor Filipescu a demisionat, luni, din Senat. El a precizat, în plenul Senatului, că activitatea sa de parlamentar a fost "uneori stânjenită de unele evenimente medicale în cascadă". Filipescu a spus că se va dedica "procesului de îmbunătățire a administrației județului Ilfov". Filipescu le-a mulțumit colegilor săi din PSD, care "au complinit uneori" lipsa sa din Parlament.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro