„Animalelor, țăranilor, scursurilor!”. Muncitoarele unei fabrici din Prahova, înjurate de patronul străin pentru că-și cereau salariile. Un VIDEO umilitor

Publicat: 08 08. 2017, 20:15
Actualizat: 09 08. 2017, 09:00

Materialul video a fost postat de publicația Observatorul Prahovean. Episodul s-ar fi petrecut în luna iunie. Translatorul a ales să nu le spună angajaților cuvânt cu cuvânt ceea ce urla patronul străin.

„Salariile voastre sunt plătite acum, ne pregătim să aveți salariile, dar le veți avea târziu”, a avertizat patronul. Anunțul său a provocat rumoare în încăperea unde se aflau angajații, ceea ce l-a iritat la culme pe șef.

„Tăceți din gură, nu mă interesează niciun …, nu mă interesează nimic! Bine? Aveți de ales: la 16.10 puteți să mergeți acasă fără salarii, sau puteți să le așteptați ca niște persoane civilizate. ASTA E!”. Traducătoarea a adăugat că la ora 18.00, cel mai târziu, ar putea primi banii, moment în care angajatele au început să vocifereze, iar patronul a ridicat și mai puternic vocea.

„Stați, stați, stați, stați! TĂCEȚI DIN GURĂ! Ascultați! Vă spun ceva! M-am săturat până peste cap de voi toți! Felul în care v-ați purtat ieri, sunteți niște animale nenorocite! Sunteți dezgustători! TĂCEȚI DRACULUI DIN GURĂ! TĂCEȚI DRACULUI DIN GURĂ! Dacă nu vă place, cărați-vă dracului! Țărani nenorociți!”.

MAI MULTE PE TVR