Antena 1, amendată pentru o reluare în care Mircea Badea a avut un limbaj injurios la adresa lui Traian Băsescu

Publicat: 19 06. 2015, 10:20
Actualizat: 03 09. 2019, 01:01

CNA a acuzat faptul că moderatorul programului, Sabin Orcan, nu a solicitat dovezi de la invitat, informează reportervirtual.ro.

Totodată, CNA a primit trei reclamații cu privire la emisiunea lui Mircea Badea care ar fi utilizat un limbaj injurios referitor la fostul președinte Traian Băsescu, într-una din ediții.

Radu Herjeu a mai declarat că mai ales în situația reluărilor emisiunii „În gura presei”, care sunt difuzate la Antena 1 dimineața, la o oră accesibilă minorilor, ar putea fi editate pasajele care încalcă legislația CNA.

La rândul său, Radu Călin Cristea a declarat că afirmațiile lui Mircea Badea „sunt niște vorbe grele, formulări destul de brutale”. „Uneori sunt însă niște semne de întrebare. Putem să interpretăm că el un subscrie, ci doar își pune o problemă și atunci este opinia lui”, a mai spus Cristea.

Antena 1 a fost amendată cu 10.000 lei pentru redifuzarea emisiunii „În gura presei” și pentru o emisiune Neatza cu Răzan și Dani în care s-au difuzat imagini nerecomandate minorilor.