Anunț-surpriză al Vioricăi Dăncilă la o zi după ce a stat alături de iubita lui Dragnea la congresul PSD

Publicat: 12 03. 2018, 07:57

„Sigur că da (că aș accepta să-l cunun – n.r.). De ce aș spune nu? Da, (Irina Tănase – n.r.) a venit la congres. Mi se pare un act de normalitate. Nu neg faptul că o cunosc pe domnișoara Tănase. O cunosc pe Irina, este un om deosebit, este o fată deosebită”, a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea a fost însoțit, sâmbătă, la congresul extraordinar al PSD de partenera sa de viață, Irina Alexandra Tănase, el afirmând că încă nu are de făcut niciun anunț cu privire la relația sa. În timpul evenimentului aceasta a stat în primul rând, alături de lideri ai partidului.

„Astăzi nu. La congres? Am partidul în suflet”, a declarat Liviu Dragnea.

El fusese întrebat, la încheierea congresului, dacă vrea să facă vreun anunț, în condițiile în care la evenimentul social-democraților a fost prezentă și partenera sa de viață, Irina Alexandra Tănase.

Irina Alexandra Tănase a ajuns la Sala Palatului cu puțin timp înainte de începerea reuniunii, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, Gabriela Firea și comisarul european Corina Crețu și s-a aflat mereu în primul rând al sălii, alături de ceilalți lideri din conducerea PSD.