Anunțul Serviciului de Medicină Legală Ilfov despre moartea lui Nae Nicolae, apropiatul lui Gigi Becali

Publicat: 18 07. 2013, 12:19
Actualizat: 31 01. 2019, 21:37

Moartea lui Nae Nicolae a fost violentă, în urma expertizei medico-legale nefiind găsit alcool în sânge și nici probleme patologice preexistente, a declarat, joi, șeful Serviciului de Medicină Legală (SML) Ilfov, Bogdan Mălinescu.

Patronul echipei de fotbal FC Ștefănești, Nae Nicolae, a murit, miercuri, după ce mașina Bentley condusă de acesta a fost lovită de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Șoseaua Petricani, la ieșirea din Capitală spre Pipera, județul Ilfov.

Șeful Serviciului de Medicină Legală Ilfov a anunțat, joi, rezultatul necropsiei, arătând că moartea acestuia a fost violentă. El a precizat că legiștii nu i-au găsit alcool în sânge și nici nu au constatat „probleme patologice preexistente”.

Bogdan Mălinescu a mai spus că se va încerca o „reconstrucție a cadavrului”, fiind vorba despre o procedură complicată.

„În fiecare distrucție mare se încearcă reconstrucția cadavrului, din respect pentru decedat. Încercăm să facem o reconstrucție a cadavrului, să vedem în ce măsură se va reuși, este o procedură complicată”, a adăugat Bogdan Mălinescu.

Medicul a precizat că se va încerca și o reconstrucție facială, aceasta fiind „decizia familiei”.

Surse din Poliția Ilfov au declarat, miercuri, că Nae Nicoale era oprit primul în coloana care aștepta la trecerea la nivel cu calea ferată de pe Șoseaua Petricani și a trecut printre bariere în momentul în care a văzut că vine trenul.

Nae Nicolae era căsătorit și avea trei copii, două fete și un băiat.

Primarul din Ștefănești, Anghel Rababoc, a spus că fiica cea mare a lui Nae Nicolae, în vârstă de 18 ani, are probleme grave de sănătate, iar în prezent este împreună cu mama ei în Israel, pentru tratament.

Potrivit lui Rababoc, Nae Nicolae i-a spus, la ultima discuție pe care au avut-o, că în urma unei convorbiri telefonice pe care a avut-o cu soția lui, referitoare la starea de sănătate a fetei, nu și-a mai dat seama ce face și s-a trezit cu mașina în altă parte decât ar fi trebuit să ajungă.