Aparatul electrocasnic care te poate ajuta să plătești cu 75% MAI PUȚIN DIN FACTURA la curent. Din ce în ce mai mulți români îl au în casă

Publicat: 28 03. 2023, 09:46
Actualizat: 28 03. 2023, 10:26

Tot mai mulți români încearcă să facă față acestor vremuri destul de dificile. Totul a devenit din ce în ce mai scump, fie că e vorba de alimente sau utilități, iar oamenii caută soluții pentru a-și duce traiul.

De mai bine de un an prețurile din România au crescut considerabil, motiv pentru care oamenii caută tot felul de soluții pentru a face economie.

Astfel, există și anumite aparate electrocasnice care nu consumă excesiv, de exemplu, friteuzele.

Vorbind despre modul în care românii pot economisi mai mult, experții au spus: „Consumul de energie pentru gătit depinde de aparatul, alimentele și funcțiile selectate.

Cuptoarele mari pot folosi mai multă energie pentru a atinge temperatura dorită și pot pierde mai multă energie atunci când sunt deschise în timpul gătitului”.

„Friteuzele cu aer sunt ideale pentru a găti mâncăruri mai mici, totuși dimensiunile variază și puteți achiziționa friteuze cu aer dublu pentru mese mai mari. Contoarele cu conectare pot măsura consumul de energie, iar contoarele inteligente pot estima consumul de energie din cuptor”, au mai spus ei, potrivit Dailystar.

Pompele de căldură, ideale când vine vorba de reducerea consumului

Puteți economisi până la 75% la facturile de energie cu anumite friteuze cu aer.

Totodată, experții sugerează că și pompele de căldură sunt ideale când vine vorba de economie, deoarece sunt eficiente și folosesc energie electrică mai curată, iar căldura emanată de acestea se menține câteva ore bune.