Apariție stranie pe cerul Londrei, la exact 3 zile de la moartea Reginei Elisabeta a II-a

Publicat: 14 09. 2022, 15:49
Actualizat: 14 09. 2022, 15:51

Un bărbat a fotografiat câțiva nori care formau silueta unei persoane care ședea pe un cal. Se știa despre Regina Elisabeta a II-a că avea o iubire aparte pentru cai. Acesta susține că acest fenomen are sigur legătură cu moartea Majestății Sale.

Bărbatul care a fotografiat cerul și a surprins silueta, susține că a observat acest fenomen la doar câteva zile după moartea Majestății Sale.

Sursă Foto – DailyStar

Eki Eguae a observat norul în timp ce se întorcea de la magazinul din apropierea casei sale din Wembley, nordul Londrei, duminică seara.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, a observat norul în formă perfectă la doar câteva zile după decesul Reginei Elisabeta a II-a.

Sicriul Majestății Sale și-a început ieri călătoria de la moșia Balmoral până în capitala Angliei, unde va fi înainte de înmormântarea ei.

Iar Eki, care le-a arătat colegilor săi poza norului, a spus că nu se poate abține să nu se gândească că Regina privea Londra, potrivit DailyStar.com.

Pasiunea Reginei față de cai

Sursă Foto – Hellomagazine.ro/Regina Elisabeta în urmă cu patru luni

Regina Elisabeta s-a bucurat, de asemenea, aceste animale nobile pe tot parcursul anilor săi. Prima oară a întâlnit un cal la vârsta de trei ani, apoi i-a îndrădit tot restul vieții sale.

De-a lungul anilor, și-a înscris caii și a câștigat la fiecare cursă clasică britanică, cu excepția Epsom Derby.

Caii săi au concurat în peste 3.000 de curse, i-au adus peste 500 de victorii, iar câștigurile în bani s-au ridicat la peste 8,7 milioane de lire sterline.

Chiar și în ultimii ani de viață, regina a continuat să se implice și s-a ocupat mai ales de herghelia de la Sandringham, verificând, în mod regulat, activitatea angajaților de acolo.

Potrivit HelloM.com,  Regina deținea cel puțin 100 de cai pursânge. De asemenea, Majestatea Sa a iubit foarte mult și câinii.