Apel disperat pentru salvarea vieții cântăreței de muzică populară, Rodica Olaru: ”Căutăm o persoană cu B3 pozitiv care a avut Covid-19 și ne poate dona plasmă”

Publicat: 20 10. 2020, 16:50
Actualizat: 06 04. 2021, 14:40
Apel disperat pentru salvarea vieții cântăreței de muzică populară, Rodica Olaru: ”Căutăm o persoană cu B3 pozitiv care a avut Covid-19 și ne poate dona plasmă”. Foto: Facebook

Rodica Olariu, cunoscuta interpretă de muzică populară, are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. 

Apel disperat pe Facebook pentru salvarea vieții cântăreței Rodica Olaru

Prietenii apropiați ai celebrei cântărețe de muzică populară Rodica Olariu au transmis un mesaj disperat pe rețeaua de socializare Facebook cerând ajutorul urgent al prietenilor și rudelor care au avut COVID-19 și pot dona plasmă pentru a salva viață cântăreței.

”Urgent! Urgent! Salvați o viață dragi prieteni. Căutăm o persoană cu B3 pozitiv care a avut Covid-19 și ne poate dona plasma. Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Vă mulțumim și vă rugăm că plasmă să fie donată pentru Rodica Olariu ” transmite Adriana Avramovic pe Facebook.

Rodica Olaru a fost internată, săptămâna trecută, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. În 16 octombrie, artista a postat pe Facebook o poză cu ea având pe faţă o mască de oxigen.

Între timp, Rodica Olaru a fost transferată la Spitalul Clinic Municipal Arad.