Argeș: Bărbatul împușcat în cap și cel care a tras participau la o vânătoare autorizată de mistreți

Publicat: 27 10. 2013, 22:45
Actualizat: 30 09. 2018, 03:23
Bărbatul care a fost împușcat în cap, duminică după-amiază, în județul Argeș, și cel care a tras cu arma participau la o vânătoare de mistreți autorizată, iar incidentul s-a petrecut "din greșeală", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, victima are 75 de ani, iar bărbatul care a tras cu arma de vânătoare are 63 de ani, ambii fiind domicilati în localitatea argeșeană Uda, pe teritoriul căreia este fondul de vânătoare unde a avut loc incidentul.

„Bărbatul împușcat în cap a fost transportat cu ambulanța, în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești și primește, în prezent, îngrijiri medicale. La fața locului, ancheta este în desfășurare, primele date indicând că era o vânătoare autorizată de mistreți pe fondul de vânătoare de la Uda, situat la 40 de kilometri de municipiul Pitești”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, comisar șef Dănuț Dinu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 75 de ani a fost rănit de un coleg de vânătoare, în vârstă de 63 de ani, ambii fiind din localitatea argeșeană Uda.

„Primele date arată că bărbatul de 63 de ani a tras din greșeală. Vom vedea însă împrejurările în care a avut loc incidentul, ce reguli nu s-au respectat și la finalizarea cercetărilor se va stabili încadrarea juridică a faptelor”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Un bărbat a fost împușcat în cap, duminică după-amiază, la o vânătoare din județul Argeș, acesta fiind transportat cu o ambulanță la un spital din Pitești.