Atacatorul băncii din Capitală, prins de polițiști

Publicat: 01 07. 2016, 11:43
Actualizat: 05 07. 2016, 15:43

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul a fost prins în zona graniței de Vest a României.

Surse din rândul Poliției au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un tânar în vârstă de 22 de ani, din București.

Polițiștii susțin că tânărul nu se află la prima abatere, existând probe că în luna mai ar mai fi comis o infracțiune de tâlhărie, deposedând prin violență o femeie, de geanta pe care o avea asupra sa.

„În ambele cazuri, bărbatul ar fi fost ajutat să fugă de către un prieten al său, care îl aștepta în zonă cu un autoturism, persoana fiind de asemenea identificată”, se spune în comunicat.

Un bărbat de aproximativ 1,80 m, cu fața acoperită, haine de culoare închisă și înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc a intrat într-o agenție BRD din Sectorul 3 al Capitalei, pe 7 iunie, și i-a amenințat pe angajați cu arma, cerând o sumă de bani.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut la 9:23, oră la care nu erau clienți în bancă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, autorul, rămas necunoscut, a fugit după ce casiera băncii a acționat butonul de panică, nereușindă să sustragă bunuri.