Atentat sinucigaș în orașul israelian Dimona

Publicat: 15 02. 2012, 11:54
Actualizat: 25 07. 2012, 18:39
Poliția israeliană a confirmat că atentatul de luni din orașul Dimona, din sudul țării, a fost comis de un atacator sinucigaș, relatează Haaretz, în ediția electronică. Potrivit publicației, care citează serviciul de salvare pe bază de voluntariat ZAKA, cel puțin două persoane au fost ucise în atentat.

Poliția israeliană a confirmat că atentatul de luni din orașul Dimona, din sudul țării, a fost comis de un atacator sinucigaș, relatează Haaretz, în ediția electronică. Potrivit publicației, care citează serviciul de salvare pe bază de voluntariat ZAKA, cel puțin două persoane au fost ucise în atentat. De asemenea, alte cinci persoane au fost rănite ușor în explozie.

Potrivit postului de televiziune Canal doi, citat de Haaretz, doi atacatori ar fi fost la originea atentatului, însă cea de-a doua bombă nu a explodat. Conform aceleiași surse, nu există indicii conform cărora atacatorul ar fi provenit din Fâșia Gaza.

Un număr mare de echipaje ale serviciilor de salvare și poliției s-au deplasat la centrul comercial unde a avut loc atacul. Dimona este orașul în care s-ar afla presupusul reactor nuclear al Israelului, însă atentatul nu a avut loc în apropierea acestuia.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro