Au fost găsite cadavrele celor două persoane aflate la bordul avionului ultraușor prăbușit în Grecia care trebuia să aterizeze la București

Publicat: 23 09. 2017, 12:51
Actualizat: 26 03. 2019, 15:12

„Cadavrele a două persoane au fost extrase din fuselajul avionului ultraușor prăbușit în zona Komotini”, au anunțat Pompierii din Grecia, potrivit site-ului de știri Star.gr.

Resturile avionului ultraușor au fost găsite de un localnic vineri seară la nord de localitatea elenă Komotini, la câțiva kilometri de frontiera Greciei cu Bulgaria.

Autoritățile elene mobilizaseră un elicopter Puma pentru căutarea avionului ultraușor, iar, după semnalarea prăbușirii aparatului, au fost trimise echipe terestre.

Avionul ultraușor, de tip CT2K, a decolat vineri la ora 12.37 (12.37, ora României) de pe Aeroportul din Alexandroupolis, situat în nord-estul Greciei, cu destinația România. La bordul avionului ultraușor erau doi cetățeni ucraineni. Aparatul ultraușor ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul din Băneasa în cursul zilei de vineri, dar a fost dat dispărut în momentul în care nu a mai fost observat pe radare.