Au murit împreună după 79 de ani de căsnicie. Sfatul celor doi pentru o relație stabilă: „Pune-l pe primul loc”

Publicat: 12 12. 2022, 08:51
Actualizat: 12 12. 2022, 08:51
Sursă Foto - People.com

Au trăit o viață împreună și au murit unul după celălalt. Este povestea a doi oameni care au învățat împreună ce este iubirea, cu bune și cu rele. Ambii în vârstă de 100 de ani, s-au stins din viață săptămâna trecută.

June s-a îmbolnăvit dintr-o dată și a fost internată, iar vestea fulgerătoare a fost primită cu greu de către soțul ei, Herbert, care mărturisea într-un interviu din trecut că nu își poate imagina o viață fără soția sa.

El s-a îmbolnăvit subit și a ajuns la același spital.

Povestea lor s-a încheiat câteva zile mai târziu, când au murit în aceeași încăpere. Cei doi nu au avut niciodată o ceartă serioasă, dar au trecut prin momente grele ca oricine altcineva.

„Mai bine pleci pentru câteva minute”

În urma lor au lăsat trei copii, șapte nepoți și 11 strănepoți, dar și un sfat important: „Nu vrei să rănești niciodată pe cel pe care îl iubești. Pune-l pe primul loc, deasupra propriilor sentimente”.

„Dacă există discuții, mai bine pleci pentru câteva minute, apoi te întorci, schimbi subiectul sau rezolvi situația”, a menționat Herbert în trecut, potrivit People.com.

De asemenea, fiica lor Jo a spus pentru presă că cei doi „se țineau de mână și își spuneau noapte bună” în fiecare seară.

„Dimineața sunt atât de fericiți să se vadă, se salută zâmbind unul la celălalt”, spunea fiica acestora în urmă cu ceva timp.