AUSTRIA. O româncă a primit o sumă uriașă de bani de la iubit, apoi l-a părăsit. Pentru ca nu dorea despărțirea, bărbatul a înjunghiat-o și a stropit-o cu benzină

Publicat: 02 07. 2020, 17:53
Actualizat: 02 07. 2020, 17:56
Foto: Captura video - vol.at

O româncă a primit 50.000 de euro de la iubit, în Austria, bani din care și-a cumpărat o mașină de lux, apoi l-a părăsit. Tânărul a atacat-o pe femeie cu un cuțit, a înjunghiat-o și a stropit-o cu benzină.

Românca i-a spus iubitului, un sirian, că vrea să facă un coafor în țară. Din banii primiți, aceasta și-a cumpărat o mașină de lux și apoi a vrut să pună capăt relației, scrie Observator, potrivit, vol.at.

Ulterior, pentru că nu dorea despărțirea, bărbatul a atacat-o pe femeie cu un cuțit, a înjunghiat-o și a stropit-o cu benizină. Deoarece bricheta lui nu a funcționat, nu a reușit să aprindă benzina și a fost forțat să iasă din bar.

Tânăra de 32 de ani a fost atacată într-un club de dans din Austria, locul în care muncea.

Bărbatul a încercat să o facă pe româncă să nu-l părăsească

Pe 8 august anul trecut, bărbatul de 29 de ani a mers a mers într-un club de dans din Ludesch, unde a lucra iubita lui, o româncă, în încercarea de a o face să nu-l părăsească.

Potrivit avocatului tânărului sirian, el îi oferise femeii în jur de 50.000 de euro, pentru a putea deschide un salon de coafură în România. Tânăra a cumpărat însă o mașină de lux cu banii și i-a spus apoi bărbatului că dorește să pună capăt relației. În timpul discuțiilor, l-ar fi pălmuit pe acesta.

După un proces care a durat mai bine de 13 ore, juriul a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru tentativă de omor, ci doar pentruacuzația de agresiune intenționat gravă.

Pedeapsa a fost stabilită la trei ani și jumătate de închisoare, iar bărbatul trebuie să plătească victimei 1.500 de euro daune.

Hotărârea este definitivă.