Autoturism cu 11 nuntași, răsturnat pe șoseaua Constanța – Tulcea

Publicat: 15 02. 2012, 10:01
Actualizat: 21 03. 2012, 04:08
Un autoturism Dacia Logan Combi, în care se aflau 11 persoane ce se întorceau de la o nuntă, s-a răsturnat, duminică, pe șoseaua Constanța - Tulcea, în apropierea comunei constănțene Săcele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un autoturism Dacia Logan Combi, în care se aflau 11 persoane ce se întorceau de la o nuntă, s-a răsturnat, duminică, pe șoseaua Constanța – Tulcea, în apropierea comunei constănțene Săcele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliția Rutieră Constanța a informat că în mașina Dacia Logan Combi se aflau 11 persoane, prin care și un copil, care se întorceau de la o nuntă din Mamaia.

Potrivit polițiștilor rutieri, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara drumului, fiind răniți ușor patru pasageri, dintre ei copilul aflându-se în starea cea mai gravă.

Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Constanța, iar șoferul a fost condus de Poliția Rutieră la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La testarea cu aparatul etilotest a reieșit că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto are, totodată, permisul suspendat din cauza unei depășiri neregulamentare. Poliția Rutieră Constanța i-a întocmit dosar penal. (Mediafax)