Avarie la o magistrală de apă în București. Polițiștii au deviat traficul / Cât vor dura lucrările de remediere – VIDEO

Publicat: 07 09. 2019, 14:48

Brigada Rutieră a Capitalei anunță, sâmbătă, că o avarie s-a produs la o magistrală de apă în zona Bd. Ferdinand/str. Avrig din Sectorul 2 al Capitalei.

Polițiștii au deviat traficul pe bulevardul Ferdinand, ambele sensuri, între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Avrig.

Apa Nova: Remedierea avariei de pe bulevardul Ferdinand va fi finalizată în jurul orelor 20:00

Apa Nova estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție pentru remedierea avariei la rețeaua de distribuție a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr 118, sector 2, în jurul orelor 20:00, informează compania.

Echipele au intervenit în regim de urgență in jurul orelor 11:50, fiind luate toate masurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectați de lucrările aflate în desfășurare, alimentarea cu apă potabilă și preluarea apelor menajere menținându-se permanent.

Echipele operaționale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil sa apară o ușoara creștere a tulburimii apei la branșamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile sos. Pantelimon, str. Chiristigiilor si sos. Mihai Bravu, precizează compania.