Avertizarea MAE pentru românii care vor să călătorească în acest week-end în Marea Britanie

Publicat: 19 01. 2013, 13:14
Actualizat: 18 03. 2017, 00:08

Traficul auto și cel aerian vor fi perturbate, sâmbătă și duminică, în Nord-estul Marii Britanii, dar și în Londra, ca urmare a ninsorilor abundente, informează MAE, care precizează că niciunul dintre aeroporturile londoneze nu este închis, dar cursele au întârzieri majore.

„În perioada 19.01-20.01.2013, în Nord-estul Marii Britanii, dar și în Londra, traficul auto și cel aerian vor fi perturbate ca urmare a ninsorilor abundente. Până în prezent, niciunul dintre aeroporturile londoneze (Heathrow, Luton, Gatwick, Stansted, City) nu este închis, dar cursele au întârzieri majore. Cursele cu plecare din București ar putea să înregistreze întârzieri semnificative sau chiar să fie anulate”, se arată într-un comunicat al MAE remis, sâmbătă, agenției MEDIAFAX.

Cursele companiilor low cost spre România, cu plecare de pe aeroportul Luton, au decolat cu întârziere de aproximativ trei ore, mai precizează MAE.

Pentru obținerea unor informații suplimentare cu privire la traficul rutier din Marea Britanie, Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-ului http://www.highways.gov.uk/traffic-information/.