Aveți grijă că EU MOR! Liderul clanului DUDUIANU, răpus de un INFARCT. Interlopul ispășea o pedeapsă de 10 ANI pentru trafic de persoane

Publicat: 02 10. 2018, 13:08
Actualizat: 02 10. 2018, 15:07

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, Florin Ispas a declarat că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.00.

„Unei persoane private de libertate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanța la Spitalul Orășenesc Găești, unde i s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a explicat Ispas.

La rândul său, directorul Spitalului Găești, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

„El se știa cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept, a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi presimțit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanță le-a spus cadrelor medicale „Aveți grijă, că eu mor!”.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găești, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane. Săptămâna viitoare, urma să intre în Comisia de eliberare condiționată.

foto: captură video Știrile Pro Tv