Bărbat cercetat după ce a făcut sex cu o fată de 11 ani, pe care ar fi pețit-o

Publicat: 13 10. 2019, 18:24

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii Secției de Poliție Rurală Tigveni au reținut un bărbat de 32 de ani, din comuna Sălătrucu, bănuit de act sexual cu un minor.

„Din verificări s-a stabilit că, în seara zilei de 11 octombrie, bărbatul ar fi întreținut un act sexual cu o minoră de 11 ani, din aceeași localitate. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, au anunțat reprezentanții Poliției Argeș.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mama copilei este cea care a sunat la 112 și a reclamat că fata a dispărut de acasă.

În mai puțin de o oră de la sesizare, polițiștii au găsit-o pe fată acasă la bărbatul de 32 de ani. Copila a fost dusă la Serviciul de medicină legală, unde s-a stabilit că a întreținut raporturi sexuale.

Potrivit surselor citate, bărbatul s-a apărat în fața anchetatorilor spunând că a cerut fata de soție, iar părinții, care în acel moment erau băuți, și-ar fi dat acordul.