Bărbat de 80 de ani la spital, după ce și-a omorât cumnatul, apoi a încercat să se sinucidă

Publicat: 03 06. 2013, 18:35
Actualizat: 01 04. 2019, 02:36

Un bărbat de 80 de ani din Odorheiu Secuiesc (Harghita) a fost transportat la spital, luni, după ce și-a omorât cumnatul, apoi a încercat să se sinucidă, dând drumul la gaz în bucătăria de vară a locuinței sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost vizitat, luni, de cumnatul său de 68 de ani.

Cei doi s-au certat, iar bătrânul a luat o rangă și și-a lovit cumnatul în cap, acesta prăbușindu-se în curte. Ulterior, soția bătrânului a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului de 68 de ani.

În urma incidentului, bătrânul a mers în bucătăria de vară a locuinței, unde a pornit gazul, cu intenția de a se sinucide, fiind găsit de fiul său.

Potrivit sursei citate, înainte de a fi transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, bătrânul i-a spus fiului său că și-a omorât cumnatul pentru că „s-a săturat de el”.