Bărbat din Bucureşti, reținut după ce a încălcat ordinul de protecţie. Fosta sa iubită a sunat la 112, după ce a fost ameninţată de acesta

Publicat: 21 02. 2020, 10:36

This browser does not support the video element.

Un bărbat din Bucuresţi a fost reținut, aseară, după ce și-a urmărit și amenințat fosta iubită, chiar dacă împotriva sa exista un ordin de protecție, emis cu doar câteva ore înainte de incident, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

„Joi, în jurul orei 12.00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost urmărită și amenințată de fostul concubin, în timp ce se afla pe stradă, împotriva acestuia existând un ordin de protecție provizoriu, emis de câteva ore”, se arată în comunicat.

Semnalmentele bărbatului au fost transmise tuturor echipelor aflate în teren, agenții de poliție deplasați la fața locului reușind în foarte scurt timp depistarea acestuia.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii de proximitate au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, precizează anchetatorii.

Cercetările sunt continuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

FOTO – ilustrativ