Bărbat fără carnet de conducere care transporta cu mașina sârmă furată, urmărit de polițiști

Publicat: 30 03. 2014, 12:38

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au depistat, sâmbătă după-amiază, pe DJ 706 B, în satul Dumești, un autoturism al cărui conducător auto a întors autoturismul la vederea echipajului de Poliție, cu intenția de a se sustrage controlului.

„Autoturismul suspect a fost urmărit circa 300 de metri, după care ocupanții autoturismului au abandonat mașina, încercând să fugă. În urma controlului, polițiștii au găsit în portbagajul autoturismului și pe bancheta din spate a mai multe bucăți de plasă de gard, cu privire la care s-a stabilit, în urma cercetărilor, că provin de la două panouri de gard ce au fost sustrase de la un imobil nelocuit din satul Dumești, comuna Vorța. De asemenea, polițiștii i-au identificat și pe prezumtivii autori ai furtului, care au încercat să fugă, la vederea polițiștilor. Aceștia sunt doi suspecți din comuna Ilia, în vârstă de 18 și respectiv 30 de ani, care sunt cercetați, în prezent, în stare de libertate”, a mai declarat Nițu.

De asemenea, s-a stabilit că suspectul în vârstă de 30 de ani a condus autoturismul, deși nu avea permis de conducere, motiv pentru care va fi cercetat penal.