Bărbat găsit mort în locuința sa. Procurorii au stabilit că moartea a fost violentă

Publicat: 25 04. 2014, 11:02
Actualizat: 27 03. 2019, 19:13

Procurorul criminalist de la Parchetul Tribunalul Sibiu, Ioan Boțoc, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că, joi, în localitatea sibiană Valea Viilor, a fost descoperit cadavrul lui Covaci Tiberiu de 56 de ani, care locuia singur și nu era căsătorit.

„La examinarea cadavrului au fost descoperite mai multe leziuni traumatice la nivelul scalpului produse prin lovire cu un obiect dur. De asemenea, au fost descoperite mai multe plăgi înjunghiate sub barbă și pe abdomen, în regiunea superioară ombilicului. Aceste leziuni ne-au dus la ideea că moartea a fost violentă, iar persoana respectivă a fost victima unei infracțiuni de omor”, a declarat Ioan Boțoc.

Potrivit acestuia, vineri se va efectua autopsia cadavrului și se va stabili ora decesului, dar și natura obiectului cu care s-au produs lovirile.

„Potrivit primelor date pe care le avem, decesul a survenit în noaptea de 23 spre 24 aprilie, dar nu știm deocamdată ora. În urma autopsiei vom fi în măsură să avem mai multe date care ne ajută în anchetă”, a mai declarat procurorul criminalist.

Din discuțiile cu vecinii, procurorul a stabilit că victima era o persoană extrem de retrasă, nu păstra legătura nici cu rudele, dar nu a creat niciodată probleme.