Bărbat găsit mort în parcarea unui restaurant, cel mai probabil fiind victima unui accident

Publicat: 05 03. 2014, 14:57
Actualizat: 03 02. 2019, 09:36

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, comisar șef Liviu Naghi, , marți seară, dispeceratul instituției a fost sesizat de către o persoană cu privire la faptul că în parcarea unui restaurant situat pe DN1, la intrarea în localitatea Voila dinspre municipiul Brașov, a găsit cadavrul unui bărbat.

„La fața locului s-a deplasat imediat o echipă de la Poliția Făgăraș, care a identificat în parcarea menționată, la 1,5 metri de marginea drumului, cadavrul unui bărbat de 65 ani, din localitatea Cincșor, care a fost transportat ulterior la Serviciul Medicină Legală pentru necropsiere și stabilirea cauzei decesului”, a spus Naghi.

Din primele verificări se pare că bărbatul mergea pe jos pe DN1 și a fost lovit de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

„Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, conform datelor existente până în prezent ipoteza cea mai plauzibilă este că bărbatul ar fi fost accidentat mortal de un autovehicul care a părăsit apoi locul faptei”, a mai spus Naghi.