Bărbat grav rănit după ce S-A ARUNCAT ÎN FAȚA UNUI TREN. Victima este la a doua tentativă de sinucidere în ultimele două zile

Publicat: 29 07. 2012, 20:21
Actualizat: 25 06. 2013, 15:19

Un bărbat de 36 ani din Satu Mare a fost grav rănit după ce s-a aruncat, duminică, în fața unui tren în Gara de Vest din Ploiești, aceasta fiind a doua tentativă de sinucidere va bărbatului în ultimele două zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, un bărbat de 36 de ani din Satu Mare a încercat să-și pună capăt zilelor, duminică, aruncându-se în fața unui tren în Gara de Vest din Ploiești.

În urma loviturii, bărbatul a fost grav rănit, fiind transportat cu o ambulanță la Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că bărbatul este în comă de gradul cinci, fiind foarte grav rănit. El a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, un traumatism toracic și un traumatism de bazin.

Șeful Serviciului de Ambulanță Prahova a precizat că în cursul zilei de sâmbătă un echipaj medical de la Ambulanța Prahova îl transportase pe bărbat la spital după ce înghițise mai multe medicamente în încercarea de a se sinucide.

Surse medicale au afirmat că, anterior, bărbatul mai încercase să se sinucidă. Medicii spun că șansele de supraviețuire ale bărbatului sunt foarte mici.