Bărbat ÎMPINS în fața tramvaiului. Accident mortal în București

Publicat: 01 02. 2019, 22:12

În timp ce aștepta în stația Calea 13 Septembrie din București, un bărbat de 54 de ani a fost împins în fața tramvaiului care tocmai sosea de un om al străzii. Bărbatul a fost trântit de tramvai și a murit pe loc. Liniile 1, 8 11 și 25 au fost deviate timp de 70 de minute, pentru ca polițiștii de la Serviciul Omoruri să facă cercetarea la fața locului.

Incidentul a fost confirmat de STB pe pagina de Twitter. 

Potrivit relatărilor unor martori oculari nu este clar dacă victima a fost împinsă intenționat, deoarece lumea se înghesuia către tramvaiul care intra în stație. „A alergat lumea după tramvai și cred că atunci l-a împins din greșeală pe linie și între… știu eu cum l-a prins, că eu l-am văzut jos, în fața tramvaiului. Nu a mai plecat tramvaiul și a coborât toată lumea. Am rămas șocată și acum nu pot pleca acasă… imaginea care mi-a rămas atunci, în fața tramvaiului…” spune o femeie, citată de digi24.

„Eram în spatele tramvaiului, s-a auzit: Bum! Bum! M-am uitat un pic și am văzut că un om e căzut jos. Și am fugit prin tramvai, la vatman, i-am zis: „Oprește-te, mă! Ai dat peste un om.” Vatmanul nu a știut că a dat peste om,” povestește un alt martor.