Bărbat împușcat în Capitală

Publicat: 22 11. 2013, 21:24
Actualizat: 29 09. 2018, 10:03

Un bărbat a fost împușcat, vineri seară, în zona unei benzinării din cartierul bucureștean Băneasa, fiind transportat, în stare stabilă, la Spitalul Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanți SMURD și ai Poliției Capitalei.Oficiali din Poliție au precizat, pentru MEDIAFAX, că victima a intrat, în jurul orei 20.15, în benzinăria de pe bulevardul Aerogării și a spus că are o rană la spate.Angajații benzinăriei au sunat la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj SMURD și unul de la Secția 2 de Poliție.

Potrivit coordonatorului SMURD București, Bogdan Oprița, bărbatul are o plagă împușcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga și una toracică, tot pe partea stângă.

„Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată și se va stabili dacă este nevoie de o intervenție chirurgicală”, a mai spus Oprița.

Polițiștii cercetează împrejurările în care a fost împușcat bărbatul, fiind audiați martori și urmând să fie vizionate imagini ce au putut fi înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.