Bărbat lovit mortal de un tramvai al liniei 41, în zona Podului Ciurel

Publicat: 18 09. 2020, 17:15
Actualizat: 18 09. 2020, 18:44

Un bărbat a fost lovit mortal de un tramvai al liniei 41, vineri, în jurul orei 16.00, pe Șoseaua Virtuții în zona Podului Ciurel.

Din primele informații, a rezultat faptul că vatmanul, care se deplasa pe Șoseaua Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului, în zona Pod Ciurel, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de aproximativ 50-60 ani, care traversa nerugulamentar printre linii. Decesul a fost constatat la fața locului.

Vatmanul a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului, calea de rulare a tramvaielor este blocată pe Șoseaua Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului.

În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Incident grav! Unei vatmanițe de pe tramvaiul 32 i s-a făcut rău în timpul mersului, cel mai probabil de la cloramină! Declarații exclusive: „Dezinfecția se face aiurea, am înțeles că și controlorii sunt puși să curețe vehicule”

Un incident care ar fi putut avea urmări tragice s-a petrecut, în ultima zi a lunii trecute, pe linia tramvaiului 32 din Capitală.

Potrivit surselor Gândul.ro, o vatmaniță în vârstă de 43 de ani aproape că a leșinat în cabină, în timpul mersului, la trei stații de la capătul dinspre Rahova.

Femeia a fost dusă cu SMURD-ul la Spitalul Universitar, cu diagnosticul „intoxicație cu cloramină”.

„Duminca se fac dezinfecții la noi. Colega noastră tocmai schimbase un vagon cu unul care era proaspăt dat cu clor. La trei stații de când a plecat de la depou, i s-a făcut rău, pentru că s-a dat cu mult clor și mai era și foarte cald afară”, a declarat pentru Gândul.ro un angajat STB.

Un șofer a împușcat un vatman cu un pistol cu bile, în Capitală. Agresorul a fost reținut

Poliţia Capitalei a fost sesizată, în dimineața zilei de joi, cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile.

La faţa locului au sosit poliţiştii precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri, dar victima suferise răni superficiale și s-a aflat în afara oricărui pericol.

Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical, apoi s-a retras la depou.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat Poliţia Capitalei.