Bărbat prins sub tramvai, în Sectorul 5 al Capitalei

Publicat: 16 01. 2014, 11:42
Actualizat: 31 07. 2014, 14:49

Un bărbat a fost rănit după ce a fost prins sub tramvai și târât aproximativ doi metri, joi, în fața unui mall din Sectorul 5 al Capitalei, acesta fiind preluat de o ambulanță SMURD și dus la Spitalul Universitar, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU București, Vasile Daniel.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, incidentul s-a produs în jurul orei 11.00, la intersecția Calea Rahovei cu Șoseaua Progresului, după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani a încercat să traverseze dinspre City Mall către stația de tramvai.

Bărbatul a fost lovit cu ușa de un tramvai care oprea în stație, a căzut între șine și a fost târât aproximativ doi metri. Acesta a scăpat numai cu răni ușoare, fiind preluat de o ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Universitar.

Vasile Daniel a mai spus că reprezentanții ISU au intervenit cu un echipaj de prim ajutor, o autospecială de descarcerare și o mașină de stingere, care ar fi urmat să fie folosită în cazul în care era nevoie ca tramvaiul să fie tractat.