Bărbat reținut lângă Capitoliul din Washington, înarmat cu o pușcă și o sabie

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 23 05. 2012, 10:06
Bărbatul reținut de poliție în apropierea Capitoliului din Washington avea asupra sa o pușcă și o sabie, însă în timpul arestării nu au fost trase focuri de armă și nici o persoană nu a fost rănită, a anunțat poliția americană, citată de Reuters.

Bărbatul reținut de poliție vineri seara în apropierea Capitoliului din Washington avea asupra sa o pușcă și o sabie, însă în timpul arestării nu au fost trase focuri de armă și nici o persoană nu a fost rănită, a anunțat poliția americană, citată de Reuters.

Michael Steven Gorbey, în vârstă de 38 de ani, are cazier și a fost pus sub acuzare pentru posesie de arme, forțele de ordine având în vedere și alte acuzații. Gorbey nu a opus rezistență în momentul arestării, după ce poliția l-a identificat în timp ce se îndrepta spre sediul Congresului american.

Echipe de poliție însoțite de câini utilitari au înconjurat mai multe cvartale din apropierea Capitoliului, în timp ce o echipă de geniști a inspectat camioneta lui Gorbey, parcată în apropierea unei clădiri de birouri a Senatului. În camionetă au fost găsite mai multe obiecte care ridică semne de întrebare și care sunt analizate.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro