Bărbatul care a înjunghiat două persoane în Mamaia este cercetat pentru tentativă de omor

Publicat: 25 07. 2014, 12:54
Actualizat: 08 06. 2018, 17:31

Alexandru Lăzărescu, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a predat Poliției Mamaia în cursul zilei de joi, venind însoțit de avocatul său. Tânărul a decis să se predea, la patru zile după comiterea faptei, numai după ce anchetatorii reușișeră să o identifice pe prietena acestuia și era o chestiune de ore până când ar fi fost prins, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, procurorii luând în cazul său măsura preventivă a controlului judiciar, fiind pus sub învinuire pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. De asemenea, cercetările sunt continuate și sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Alexandru Lăzărescu este acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică a înjunghiat cu un cuțit doi tineri, în vârstă de 29 și, respectiv, 33 de ani, cu care se luase la ceartă la o terasă din Satul de Vacanță din stațiunea Mamaia.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, iar unul dintre răniți, care suferise răni superficiale, a refuzat internarea. Celălalt rănit a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent starea sa de sănătate este stabilă.