Bărbatul care a omorât un agent de pază și l-a înjunghiat pe patronul unui local, arestat

Publicat: 07 04. 2014, 20:31

Magistrații Tribunalului Hunedoara au emis, luni după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în lipsă, pentru omor și tentativă de omor, pe numele bărbatului care a omorât, duminică dimineață, un agent de pază și a înjunghiat patronul unui local din Vulcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Mandatul de arestare a fost emis în lipsă, pentru 30 de zile. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 48 de ore de la comunicare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Agresorul nu a fost prezent în instanță, el fiind internat la Secția Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Petroșani, unde este păzit în salon de polițiști, deoarece medicii nu și-au dat acordul pentru a fi transportat în arest după ce a fost reținut luni dimineață.

Conflictul, în urma căruia un agent de pază și-a pierdut viața, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui local din municipiul Vulcan, iar în altercație au fost implicate trei persoane.

Din primele cercetări reieșea că scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool, agentul de pază și patronul localului încercând să scoată un client recalcitrant din bar.

Potrivit anchetatorilor, agentul de pază care a murit avea 26 de ani. Tânărului i-a fost secționată artera femurală de către agresor, ulterior clienții din local intervenind și imobilizându-l pe agresor, care a fost rănit.

Patronul localului, înjunghiat și el, a fost transportat la Spitalul de Urgență din Petroșani, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. La același spital a ajuns și agresorul, care are 24 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Hunedoara, procurorul Mirela Negruțiu, a declarat, luni, că agresorul a fost audiat de anchetatori și a spus că a avut o dispută verbală cu victimele, astfel că a plecat acasă, de unde a luat cuțitul și apoi s-a întors în local, iar când aceștia au încercat să îl evacueze i-a înjunghiat.