Bărbatul care a violat o fată în internatul unei școli speciale, trimis în judecată

Publicat: 02 10. 2015, 13:40

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Ionel Marius Obreja pentru viol și violarea sediului profesional.

Conform rechizitoriului, în 8 iunie 2015, între orele 3.00 și 5.00, bărbatul a intrat în sediul Internatului Școlii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, prin forțarea unei uși și spargerea unui geam.

El a amenințat cu un cuțit o fată de 16 ani, după care, prin violență, a întreținut relații sexuale normale și orale cu ea, într-o cameră de la etajul al doilea al internatului, unde aceasta dormea singură.

Suspectul a dispărut de la domiciliu încă din ziua respectivă, iar pe numele lui Obreja a fost emis un mandat de arestare în lipsă, după care acesta a fost prins și arestat.

La acea dată, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, spunea că nu își poate explica cum a reușit bărbatul să intre în internat, în condițiile în care imobilul are gratii la parter, camere video și paznic.

Negură menționa că școala este subordonată Consiliului Județean Suceava.