Bărbatul care l-a șantajat pe Tom Cruise cu fotografii de la nunta sa a fost găsit mort

Publicat: 15 02. 2012, 10:31
Actualizat: 29 03. 2012, 17:40
Un american, care a recunoscut că a încercat să îl șantajeze pe Tom Cruise, cerându-i o sumă semnificativă de bani pentru fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes, care a avut loc în 2006 în Italia, a fost găsit mort în locuința sa.

Un american, care a recunoscut că a încercat să îl șantajeze pe Tom Cruise, cerându-i o sumă semnificativă de bani pentru fotografii furate de la nunta sa cu Katie Holmes, care a avut loc în 2006 în Italia, a fost găsit mort în locuința sa, transmite AFP.

David Hans Schmidt, în vârstă de 47 de ani, "a fost găsit mort în locuința sa" din Phoenix, Arizona, la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din oraș, Anthony Lopez.

Potrivit publicației locale Arizona Republic, care îl citează pe fratele delicventului, David Schmidt, șantajistul s-ar fi sinucis din cauza unei depresii.

La sfârșitul lunii august, Hans Schmidt a recunoscut că a încercat să-l șantajeze pe Tom Cruise cu fotografii furate de la nunta acestuia cu actrița Katie Holmes. Șantajistul a declarat că voia să-i vândă starului fotografiile pentru o sumă ce depășea un milion de dolari.

David Hans Schmidt, un afacerist specializat în negocierea de fotografii și imagini video în care celebritățile apar nud, urma să primească o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Ofițerii de poliție au sosit la domiciliul delicventului după ce au remarcat că brățara electronică pe care i-au pus-o la mână pentru supraveghere nu mai indica nici o mișcare a acestuia.