Bărbatul împușcat ieri seară în cartierul Băneasa din Capitală este un om de afaceri croat

Publicat: 23 11. 2013, 12:27
Actualizat: 02 08. 2014, 06:21

Bărbatul împușcat, vineri seară, în cartierul Băneasa din Capitală este un om de afaceri croat, căsătorit cu o româncă și are doi copii mici, el fiind atacat când ieșea de la firma sa de pe Bulevardul Aerogării, au declarat pentru Mediafax surse din rândul anchetatorilor.

 Cetățeanul croat are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării, unde a fost împușcat vineri seară, când a ieșit de la birou.

Sursele citate au mai precizat că ar fi existat și mai mulți martori ai incidentului, mai multe persoane susținând că au auzit focurile de armă, în timp ce una a spus că l-a și văzut pe atacator care ar avea o înălțime de 1,75 metri și purta șapcă.

Victima a intrat vineri, în jurul orei 20.15, într-o benzinărie de pe Bulevardul Aerogării și a spus că are o rană la spate, angajații benzinăriei sunând la 112.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca având o plagă împușcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga și una toracică, tot pe partea stângă, a precizat pentru Mediafax coordonatorul SMURD București și purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Oprița.

Medicul a mai precizat, sâmbătă, că bărbatul a fost operat în timpul nopții, iar în prezent este stabil din punct de vedere al funcțiilor vitale și se află la terapie intensivă.

Polițiștii cercetează împrejurările în care a fost împușcat bărbatul.