Bărbatul suspectat că și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost prins. Unde a fost găsit – VIDEO

Publicat: 17 04. 2019, 09:48

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Diana Gîtan, a declarat, miercuri dimineața, că principalul suspect în cazul femeii ucise cu mai multe lovituri de cuțit, marți, în zona depoului de locomotive din Timișoara, a fost prins în jurul orei 06.00.

„Bărbatul, care este fostul concubin al femeii, urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat în calitate de suspect. A fost prins în Timișoara, voia să plece din localitate”, a afirmat Diana Gîtan.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost prins în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare. După ce va fi audiat, cel mai probabil bărbatul va fi reținut pentru omor.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă, marți, în zona depoului de locomotive din Timișoara, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit de un bărbat. Principalul suspect era fostul concubin al femeii, care a reușit să fugă înainte de sosirea echipajelor de poliție.

Foto: Opinia Timișoarei.ro