Băsescu reafirmă că România își va relua creșterea economică în 2010

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 05 03. 2012, 05:00
Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, că România va trece peste momentul economic dificil și își va relua creșterea economică în 2010, adăugând că împrumutul de FMI a fost contractat pentru a nu fi afectată rezerva Băncii Naționale a Românie.

Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi,că România va trece peste momentul economic dificil și îșiva relua creșterea economică în 2010, adăugând căîmprumutul de FMI a fost contractat pentru a nu fi afectată rezervaBăncii Naționale a Românie.

Chiar dacă trecem printr-un moment de criză economică, România numai este nicidecum România de acum cinci ani sau de acum zece ani,care să nu poată trece de momente economice dificile. Practic, acumavem resursele anului 2007, datorită reducerii creșterii economice.Deci nu suntem nici la stadiul 1995, nici la stadiul 1998, cânderam pe punctul să intrăm în încetare de plăți”, a declarat TraianBăsescu la manifestările organizate de Asociația Națională aCadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, la Cercul MilitarNațional.

Citește mai mulkte despre declarațiilepreședintelui pe mediafax.ro