Băsescu s-a adresat în maghiară invitaților la o aniversare, în restaurantul unde a cinat

Publicat: 15 02. 2012, 11:58
Actualizat: 26 07. 2012, 05:31
Președintele Traian Băsescu a rostit un discurs pe care l-a început în limba maghiară, la restaurantul din Sfântu Gheorghe, unde a luat cina azi împreună cu soția sa, și unde avea loc aniversarea unui club sportiv din municipiu, eveniment la care șeful statului a ajuns întâmplător.

Președintele Traian Băsescu a rostit un discurs pe care l-a început în limba maghiară, la restaurantul din Sfântu Gheorghe, unde a luat cina împreună cu soția sa, și unde avea loc aniversarea unui club sportiv din municipiu, eveniment la care șeful statului a ajuns întâmplător.

Șeful statului a declarat în stațiunea Covasna, înainte să vină la Sfântu Gheorghe, că se întoarce în această localitate pentru a mânca gulaș, fiindcă anul trecut, cu ocazia vizitei sale în județul Covasna, la Sfântu Gheorghe a mâncat cel mai bun gulaș.

La restaurantul respectiv, din Sfântu Gheorghe, unde avea loc aniversarea Clubului Sportiv Sonic Motorspost din municipiu și unde Traian Băsescu, împreună cu soția sa, a a luat cina fără să știe dinainte despre eveniment, a fost invitat de către organizatorii acestuia să țină un discurs.

Șeful statului și-a început discursul în limba maghiară, spunând "Kivanok jo estet!" (n.r. – Vă doresc seară plăcută!), după care a continuat în limba română, mulțumând celor prezenți că l-au primit în mijlocul lor fără să fie invitat, adăugând că venea oricum cu multă plăcere dacă primea o invitație.