Bătaia dintre două clanuri rivale din Tei-Toboc: Încă un bărbat a fost reținut

Publicat: 27 01. 2020, 15:44

This browser does not support the video element.

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, astăzi (luni – n.red.), procurorul criminalist a dispus reținerea unui bărbat de 25 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, conform unui anunț al Poliției Capitalei.

În acest caz, polițiștii Capitalei au făcut, joi, trei percheziții, una dintre acestea având loc în casa lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, lider al Clanului Sportivilor. Oamenii legii au ridicat probe din casa lui Marius Alecu, dar și din alte două locuințe ce aparțin grupării adverse, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, șef al Clanului Sportivilor, a fost arestat, el fiind suspectat de tentativă la omor, după ce a fost implicat într-o răfuială cu membrii clanului Țiganilor din Capitală. Ulterior, magistrații au dispus ca acesta să fie arestat la domiciliu.

În același caz, a fost arestat și un alt bărbat, membru al clanului rival, care i-ar fi tăiatul degetul lui Marius Alecu, în timpul bătăii.

Neînțelegerile dintre cei implicați sunt mai vechi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.