BĂTAIE CU SĂBII ȘI CUȚITE după petrecerea romilor de la Costești. Un automobil FERRARI a fost INCENDIAT

Publicat: 09 09. 2012, 16:06
Actualizat: 09 02. 2019, 05:49

Patru persoane care au participat sâmbătă la Ziua Romilor de la Costești, județul Vâlcea, au ajuns la spital, duminică dimineață, cu multiple plăgi înjunghiate în urma unui scandal izbucnit între două familii de romi, în municipiul Drăgășani, în timpul căruia o mașină Ferrari a fost incendiată.

Scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între cele două familii, dar și întrucât la Ziua Națională a Romilor de la Costești, județul Vâlcea, membrii familiei Brătianu au adus mai multe mașini de lux, între care și un Ferrari pe o platformă.

În timpul conflictului dintre familiile Brătianu și Cristache autoturismul Ferrari a fost incendiat.

De asemenea, patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital cu multiple plăgi înjunghiate.

„A fost un scandal între patru persoane. Victimele sunt înjunghiate, iar conflictul ar fi izbucnit după ce aceștia ar fi revenit acasa după cheful de la Costești, din județul Vâlcea. Toți sunt bărbați, iar în timpul altercației o mașina a fost incendiată. Doi dintre răniți au fost duși la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, fiind în operație, iar alți doi, frați de 22 și 27 de ani, sunt la Spitalul din Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vâlcea, agent Loredana Sandu.

Cei doi frați de la Spitalul de Urgență din Craiova au fost supuși unor intervenții chirurgicale. Cei doi sunt membri ai familiei Brătianu.

„Persoana de 22 de ani are plagă înjunghiată lombară stângă, cu sânge în cavitatea peritonală, iar cea de 27 de ani a venit cu traumatism toraco-abdominal, plagă înjunghiată de trei centimetri la baza hemitoracelui stâng. În starea cea mai gravă a fost tânărul de 22 de ani, dar acum sunt amândoi în afara oricărui pericol. Operațiile au durat de la ora 8.00 până la ora 11.00. Ei sunt acum stabili, cu o evoluție bună, operațiile au decurs bine și se află internați la secția de terapie-chirurgie”, a declarat pentru MEDIAFAX, Maria Forțofoiu medic specialist la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurori.